Κοπή πίτας 2024

Στην ειδυλλιακή τοποθεσία του Golf της Γλυφάδας, στον χώρο του Manor House του Golf Privé, φιλοξενήθηκε η επετειακή εκδήλωση για την συμπλήρωση 20 χρόνων λειτουργίας της ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Α.Ε.  και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου. Η διοίκηση της εταιρείας υποδέχτηκε με χαρά τα στελέχη και τους συνεργάτες της για να γιορτάσουν την ΧΡΥΣΗ επέτειο των 20 χρόνων από την ίδρυση της, με θέα το πευκοδάσος του Golf.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τις ομιλίες των ιδρυτών της εταιρείας, κου Λάζαρη Θωμά και Δαβαρία Αλέξανδρου. Ο κος Λάζαρης πραγματοποίησε την ανασκόπηση της διαδρομής της εταιρείας (2003 – 2023) για τα 20 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας παρουσιάζοντας τα σημαντικά ορόσημα στην πορείας της έως και σήμερα. Στην συνέχεια, ο κος Δαβαρίας, αναφέρθηκε στα στελέχη της εταιρείας για την αίσθηση ευθύνης και τον επαγγελματισμό που επιδεικνύουν όλα αυτά τα χρόνια και τους ευχαρίστησε για την συμβολή τους στην επιτυχία της εταιρείας. Η Διευθύνουσα Σύμβουλος, κα Λάζαρη Ευαγγελία, παρουσίασε τις νέες προκλήσεις που προδιαγράφονται στο πεδίο δραστηριότητας της εταιρείας και ο Διευθυντής Έργων της εταιρείας, κος Αδάμ Παντελής αναφέρθηκε στην επιτυχή υλοποίηση των έργων που αναλαμβάνει η εταιρεία και στον καθοριστικό ρόλο του ανθρώπινου δυναμικού της.

Στην συνέχεια, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας, με τυχερό της χρονιάς τον κο Δημοσθένη Πίττα από το Τμήμα Υποστήριξης Μονάδων Υγείας. Ακολούθησε πλούσιο γεύμα σε μπουφέ όπου δοκιμάσαμε την υψηλή γαστρονομία και τις προσεγμένες αλμυρές και γλυκές δημιουργίες των chef του Golf Prive. Ανταλλάξαμε εγκάρδιες ευχές για μία δυναμική χρονιά με υγεία, προόδο, δημιουργία και προσωπικές και επαγγελματικές επιτυχίες για όλους.

Η εταιρεία έχει συσσωρεύσει 20ετή εμπειρία, διαθέτει πλούσια τεχνογνωσία και άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό και είναι κατάλληλα προετοιμασμένη ώστε να επιτύχει ακόμα υψηλότερους στόχους. Συνεχίζουμε με υπευθυνότητα… να Καινοτομούμε… να Δημιουργούμε Γνώσεις… να Υποστηρίζουμε… τις οντότητες του Δημόσιου Τομέα στον λογιστικό εκσυγχρονισμό τους (…για άλλα 20 χρόνια)!