Κοπή Πίτας 2014

Την Παρασκευή 7/3/2014 στην Αίθουσα Ouranos Hall, με θέα την Ακρόπολη, του Titania Hotel, η Διοίκηση της ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΑΕ υποδέχθηκε το Προσωπικό και τους Συνεργάτες της, σε μια ξεχωριστή βραδιά, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Η εκδήλωση για την κοπή της πίτας, συνδυάστηκε και με τον εορτασμό για τα 10 χρόνια λειτουργίας της εταιρείας. Ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Λάζαρης Θωμάς έκανε μια σύντομη ιστορική αναδρομή από την ίδρυση της εταιρείας μέχρι σήμερα, παρουσίασε τις επιτεύξεις της και ενημέρωσε για τις προκλήσεις και τους στόχους της νέας χρονιάς 2014.

Παράλληλα έγινε παρουσίαση του νέου site της εταιρείας καθώς και της νέας εφαρμογής “Inn_Balance” που ανέπτυξε η εταιρεία.

Η Διοίκηση της εταιρείας ευχαρίστησε όλους (προσωπικό και συνεργάτες) για τα έως σήμερα θετικά αποτελέσματα και τις άριστες συνθήκες συνεργασίας.

Ακολούθησε δεξίωση όπου όλοι αντάλλαξαν ευχές για μια καλλίτερη χρονιά. Τυχερή της βραδιάς ήταν η κα Σοφία Κατσαφάδου από το Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης.

Τέλος στο προσωπικό, τους συνεργάτες και τους προσκεκλημένους δόθηκε ως αναμνηστικό δώρο για τα 10 χρόνια λειτουργίας της εταιρείας, ένας επιχρυσωμένος χάρακας σε μπρούντζο.