Κοπή Πίτας 2019

Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της KAINOTOMIA Α.Ε. στο ξενοδοχείο Τιτάνια. Στην καθιερωμένη εκδήλωση η Διοίκηση της εταιρείας μετέφερε τις θερμές ευχές της για μια υγιή και δημιουργική νέα χρονιά σε όλους τους υπαλλήλους και τις οικογένειές τους. Παράλληλα, είχε την ευκαιρία ενημέρωσης του προσωπικού και των συνεργατών της για τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και συζήτησης για τους στόχους της νέας χρονιάς.

Η εταιρεία συμπλήρωσε τα δεκαπέντε χρόνια συνεχούς και δυναμικής παρουσίας στον λογιστικό εκσυγχρονισμό των Φορέων του Δημοσίου Τομέα. Η Διοίκηση της εταιρείας ευχαρίστησε για ακόμη μία φορά το προσωπικό της για την αίσθηση ευθύνης και τον επαγγελματισμό που επιδεικνύουν όλα αυτά τα χρόνια.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για τις απαιτήσεις που απορρέουν από την εφαρμογή του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων – GDPR, εμβαθύνοντας στον Τομέα της Υγείας και τονίστηκε η βαρύνουσα σημασία της σωστής επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων.

Ακολούθησε γεύμα σε μπουφέ όπου όλοι αντάλλαξαν ευχές για μια καλύτερη χρονιά. Τυχερός της χρονιάς ήταν κος Καπλάνης Αθανάσιος από το Τμήμα Υποστήριξης Μονάδων Υγείας.